Jongensdroom Frans Duijts komt uit

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het huwelijk van Frans Duijts kwam in 2015 in zwaar weer toen hij op televisie een oud vriendin vol op de mond kuste. Zijn vrouw Marloes kon dat absoluut niet waarderen, en de situatie werd nog erger toen de kus in de media groot werd uitgemeten. Frans en zijn vrouw zijn gelukkig nog steeds bij elkaar en zien de toekomst zonnig in.

Uitzicht

De Tielenaren kijken namelijk uit naar hun droomhuis. De zanger heeft zijn villa in Tiel, die hij onlangs voor twee ton liet verbouwen, te koop gezet. Pas als de woning verkocht is wordt er begonnen met het bouwen van zijn jongensdroom: een herenhuis in Amerikaanse stijl. ,,Met een balkon over de gehele eerste etage. Dat je zo vanuit je slaapkamer ‘s morgens de openslaande deuren opent en je een geweldig uitzicht hebt over je eigen grond”, zegt de zanger tegen weekblad Story.

Baksteen

Om deze woning te bouwen hebben ze een flink stuk land nodig, maar dat is gelukt. Er was een groot stuk grond in Tiel te koop waar de droom van Frans goed op past. ,,De bouw van ons nieuwe huis gaat zeker een maand of acht duren, omdat het echt uit bakstenen wordt opgetrokken. het wordt gebouwd volgens de traditionele regels.” Het stel en hun drie kinderen Jolanda (14), Wilhelmina (13) en Alisha (13) verheugen zich enorm op hun nieuwe woning. ,,Marloes is de vrouw met wie ik oud ga worden. In ons nieuwe huis, wanneer dat dan ook gebouwd gaat worden.”

Tags

DROOMFRANS DUIJTSGEZINHUWELIJKKUSTIELVILLAWONINGZOEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck