Jonnie Boer stopt als adviseur Librije’s Zusje

Jonnie Boer
Door: DitjesDatjes
05-10-2018

Sterrenkok Jonnie Boer stopt met zijn adviserende rol bij het tweesterrenrestaurant Librije’s Zusje Amsterdam. Het restaurant krijgt per 1 januari eveneens een nieuwe naam: Spectrum.

De huidige chef Sidney Schutte en de eigenaar van het restaurant Waldorf Astoria Amsterdam gaan verder met het voltallige bestaande team. Dat hebben de eigenaar en Jonnie Boer laten weten.

Jonnie Boer is de man achter het restaurant De Librije in Zwolle, dat drie Michelinsterren heeft. Hij en zijn vrouw Térèse waren vijf jaar betrokken bij Librije’s Zusje. Sidney Schutte werkte vroeger zelf ook voor de Librije.

Waardering

“Wij hebben ongelofelijk veel waardering voor de rol die Jonnie en Thérèse in de afgelopen vijf jaar hebben gespeeld”, zegt Roberto Payer, general manager Waldorf Astoria Amsterdam, “Op de achtergrond, maar altijd enorm betrokken en geïnteresseerd in de ontwikkelingen voor en achter de schermen van Librije’s Zusje. Wij nemen met weemoed afscheid van de naam.”

Sidney Schutte voegt daaraan toe: “Wij hebben een fantastisch gemotiveerd en creatief team dat alleen maar voor het allerbeste gaat; op het hoogste niveau wil presteren en zich daartoe elke dag opnieuw voelt uitgedaagd. Dat is nu zo en dat blijft zo.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD