Joost Klein haalt uit naar Songfestival organisatie

Joost geeft toe dat de camera kapot is gegaan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Joost Klein heeft een mysterieuze post gedeeld op Instagram, waarin hij lijkt uit te halen naar de organisatie van het Eurovisie Songfestival.

,,Are you trusting the process yet?”, schrijft Joost bij een reeks foto’s op Instagram. Joost deelt onder meer foto’s vanuit Canada en foto’s van de videoclip van zijn nieuwe nummer Luchtballon. Maar over één foto raken zijn volgers niet uitgepraat.

‘EBU verantwoordelijk’

Joost deelt namelijk een foto van een kapotte Iphone. Opvallend is dat de achterkant, waar de camera zit, kapot is. ,,Wat heb je met je telefoon gedaan?”, vraagt een volger in de reacties. Veel volgers denken dat Joost verwijst naar het incident op het Eurovisie Songfestival. ,,Naar de vrouw gegooid”, reageert iemand. En een ander: ,,De EBU is verantwoordelijk.”

Nieuw nummer

Joost heeft vorige week voor het eerst sinds het Eurovisie Songfestival een nieuw nummer uitgebracht. Het nummer, dat Luchtballon heet, duurt iets meer dan twee minuten en is een bewerking van Right here waiting for you van Richard Marx.

Eurovisie Songfestival

In de tekst noemt Joost niet expliciet het Eurovisie Songfestival, maar er komen wel teksten voorbij als ‘Het verleden doet zeer maar ik heb er van geleerd’. Ook zegt Klein dat hij ‘zo moe’ wordt van mensen en spreekt hij van ‘veel te veel prikkels’. In de videoclip is ook zijn blauwe Songfestival-outfit te zien, net als de blauwe vogel die in Malmö onderdeel was van zijn act.

Tags

JOOST KLEIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck