Joost Klein: Käärijä heeft me paar ideetjes gegeven

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Joost Klein heeft zanger Käärijä, die vorig jaar tweede werd op het Eurovisie Songfestival, om advies gevraagd. Zijn Finse collega had “bijna niets aan te merken” op zijn nu nog geheime act, maar kwam wel met “een paar ideetjes”, zei Klein maandag op Schiphol vlak voor zijn vertrek naar Malmö tegen het ANP.

“We hebben mijn show heel vaak doorgelopen en ik heb hem echt gevraagd: wat vind je en wat voel je, ook al snap je geen moer van wat ik zeg. Hij had bijna niets aan te merken”, aldus Klein. “We hebben veel gespard en hij gaf me wel een paar ideetjes.”

Käärijä, die in Liverpool met zijn hit Cha Cha Cha maar nipt achter winnares Loreen eindigde, keek niet alleen naar de act van Klein, maar gaf hem ook tips over hoe hij het songfestival het beste kan doorkomen. “We hebben het over van alles gehad. Ik vroeg hem wat hij op bepaalde dingen deed en wat hij dacht voordat hij het podium op stapte. Of dat goede tips opleverden? Zeker! Hij is part of the team!”

Vorige week was op het Instagramaccount van Klein te zien dat hij naar Finland was afgereisd om Käärijä te bezoeken. De twee deelden ook een aantal filmpjes waarin ze in hun kenmerkende kledij te zien waren: Klein in zijn blauwe pak met puntschouders en Käärijä in zijn gifgroene bolero. Veel mensen vroegen zich daarna af of de Fin misschien deel zou zijn van Kleins act.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck