Joost Klein laat AFAS Live springen op Europapa

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Joost Klein lijkt helemaal klaar voor het Eurovisie Songfestival. De zanger en rapper bracht zaterdag tijdens de preparty Eurovision in Concert, in AFAS Live in Amsterdam, het publiek aan het springen met zijn inzending Europapa.

Klein had vooraf beloofd “een heel klein stukje” van zijn act te laten zien. Hij verscheen op het podium in zijn inmiddels bekende blauwe pak met hoge schouders, dat ook in de clip van Europapa te zien is en dat hij droeg tijdens de bekendmaking bij Arjen Lubach. De visuals op de achtergrond hield hij bescheiden met een knipoog. De songtekst van Europapa werd vertoond, afgewisseld met livebeelden. “Dit zijn niet mijn visuals, kom terug en bekijk mijn show op 9 mei”, stond in beeld.

De Nederlandse inzending kon op veel respons rekenen van het publiek. Ook andere favorieten, zoals Nemo uit Zwitserland, Baby Lasagna uit Kroatië en Angelina Mango uit Italië, maakten hun status waar.

Israël

Naast Klein traden nog 27 andere songfestivalartiesten op tijdens Eurovision in Concert. Twee landen, Polen en Denemarken, hadden afgezegd. Zeven andere inzendingen, waaronder het veelbesproken Israël, waren niet aangekondigd. Met het jaarlijkse evenement kunnen fans alvast kennismaken met de artiesten die meedoen aan het evenement. Aan dergelijke preparty’s in Madrid, Barcelona en Londen deed Klein niet mee. Zondag is hij wel van de partij in Stockholm.

Het Eurovisie Songfestival vindt dit jaar van 7 tot en met 11 mei plaats in het Zweedse Malmö. Klein staat voor het eerst op het podium in de tweede halve finale, op donderdag 9 mei. Hij wordt door de bookmakers vooralsnog als een van de favorieten gezien voor de songfestivaloverwinning.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck