Joost Klein stelt zich kandidaat voor Songfestival 2025

Joost gaat voor een tweede keer naar het Songfestival
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Joost Klein hintte er afgelopen zaterdag bij Pinkpop al op en inmiddels heeft hij op Instagram laten weten dat hij serieus is: de Europapa-zanger wil in 2025 opnieuw Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival.

Bij de start van zijn optreden op Pinkpop werd op het enorme scherm op het podium de tekst ‘Joost Klein 2025’ geprojecteerd. Appie Musa, die verkleed was als blauwe vogel, verscheen op het podium en vervolgens was de Songfestival-inzending Europapa te horen.

2025

Joost eindigde zijn optreden met veelzeggende woorden. ,,Why the f*ck not 2025?”, vroeg hij aan het publiek. Gisteren liet hij weten dat het menens is; zijn bio op Instagram heeft hij gewijzigd naar ‘Eurovision 2025’.

Nieuw nummer

Het is nog niet duidelijk of Nederland volgend jaar überhaupt meedoet aan het songfestival, liet de verantwoordelijke omroep AVROTROS eerder deze maand weten. ,,Tot het moment dat AVROTROS vertrouwen heeft dat structurele aanpassingen genomen worden om de artiesten en hun muzikale boodschap weer centraal te stellen, houden we deelname aan het songfestival in beraad.”

Mocht Joost volgend jaar wél namens Nederland meedoen in Zwitserland, dan moet hij wel met een nieuw liedje komen. Artiesten mogen niet twee keer hetzelfde nummer insturen.

DenD wil uw mening weten

Vind jij dat Joost Klein volgend jaar weer mee moet doen?

Tags

JOOST KLEIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck