Jörgen Raymann wil geen lange tournees meer doen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Jörgen Raymann gaat niet meer met voorstellingen toeren door het land. De komiek en presentator is zo goed als gestopt met theater en zou op termijn alleen nog met een klein programma op willen treden, zegt hij in een interview met Nieuwe Revu.

“Zoals de wereld er nu uitziet, ben ik gestopt met theater. Ik wil ook niet de Surinaamse Heintje Davids worden die na een tijdje zegt: ‘ik wil toch wel weer’. En toch zeg ik nooit nooit”, aldus de 56-jarige Raymann. “Misschien gaat het na een tijdje een keer prikkelen waardoor ik weer met een toertje op het podium ga staan.”

Dat zou dan een kortere tour zijn “van misschien tien voorstellingen ofzo”, vervolgt Raymann. “Maar echt dat lange toeren, honderd voorstellingen in een seizoen door heel Nederland, dat zie ik niet meer zitten.”

Raymann geeft inmiddels workshops en trainingen. “Ik ben dus eigenlijk nog steeds aan het performen: mijn presentatie- en podiumervaring gebruik ik om anderen te laten groeien. Natuurlijk met de nodige humor, want ik geloof er heilig in dat je met humor meer kan bereiken dan met louter droge en serieuze presentaties.”

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck