Jort Kelder: ik ben niet zo goed in relaties

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Jort Kelder is niet goed in relaties. De 58-jarige presentator vertelde zondagavond in het RTL-programma Rooijakkers Over De Vloer “een beetje een einzelgänger” te zijn en “erg op zichzelf”. Om die reden zou hij al acht jaar geen relatie hebben gehad.

“Lau was de laatste”, zei hij tegen presentator Art Rooijakkers, verwijzend naar zijn relatie met presentatrice Lauren Verster die acht jaar geleden uit ging. “Er zaten sindsdien wel wat vriendinnen tussen, maar niet echt relaties ofzo”, aldus Kelder.

“Wel als je iets wilt delen. Hoogtepunten, dieptepunten, dat verwerk ik allemaal alleen, ja. Dat is wel raar, ja”, antwoordde Kelder gevraagd naar of hij iets mist omdat hij geen relatie heeft. “Maar dit is burgerlijk gepruttel. Ik heb hiervoor gekozen en als ik verliefd zou worden, of struikel over iemand die ik heel leuk vind dan is niets uitgesloten, maar voorlopig ga ik even zo door.”

Hij ging ook in op geruchten over een relatie met Welmoed Sijtsma, zijn co-presentator bij de talkshow Op1. Die ontkende hij. “Ik vind Welmoed heel leuk. En betoverend, zeker op beeld. Zij is iemand, die spat van het scherm. Even los van dat ik net zo oud ben als haar vader, wat technisch een merkwaardig kerstdiner op zou leveren, vallen wij niet op elkaar. We vinden elkaar wel leuk.”

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck