Joshua Nolet geniet op Bonaire na Vrienden van Amstel Live

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Joshua Nolet kan na alle optredens met zijn band Chef’Special eindelijk uitrusten. De zanger is momenteel op Bonaire, deelt hij dinsdag met zijn volgers. “Na 20 avonden de handjes in de lucht in Ahoy, nu dan eindelijk mijn pootje in de lucht op Bonaire.”

Op de reeks foto’s is te zien hoe de zanger met een bezeerde enkel bij het strand ligt. Het ging mis tijdens het breakdancen. “Het ging 18 keer soepel, maar bij show 19 gleed ik dan eindelijk uit over het Amstel-bier toen ik heel smooth van het podium probeerde te springen”. “Enkel heel erg auw”, schrijft Nolet over een video waarin te zien is hoe hij in een rolstoel wordt voortgereden. In de comments geeft collega Kraantje Pappie wat advies: “Lekker genieten vriend. Breakdancen lekker overlaten aan hen die het beheersen. Kusje”.

In zijn bericht geniet Nolet nog even na van alle shows. “Wat een heerlijke run was het”, schrijft hij onder meer. Hij deelde ook beelden van de spectaculaire show die hij met zijn band gaf op een platform dat volledig rond kon draaien. “20 keer met m’n bandje over de kop. Gek genoeg verveelde het geen 1 keer, al ben ik wel blij dat ik “Amigo, let’s go” voorlopig even niet hoef te horen”, aldus de zanger.

 

BuzzE

 

 

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie