Joshua Nolet raakt gewond op vakantie: ‘Geen gevoel meer in vinger’

Joshua Nolet raakt gewond op vakantie
Door: Charlotte Wijnen
21-10-2021

Chef’Special-zanger Joshua Nolet is gewond geraakt tijdens zijn vakantie in Turkije. Vanwege een operatie die volgde kon hij niet terug naar Nederland. ,,Na de operatie ga ik nooit meer gevoel krijgen in mijn vinger.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Hele trap onder het bloed’

Wat begon als een mooie vakantie. De eerste paar dagen lag Joshua heerlijk op het strand te slapen. ,,Toen had het geregend en gleed ik uit op een gladde trap en ging er servies door mijn vinger”, begint hij zijn verhaal op Instagram. ,,Toen was er heel veel bloed. De hele trap onder. Ieuw.”

De zanger moest direct naar het ziekenhuis, waar de dokter zijn vinger bestudeerde en eraan ging trekken. ,,Dat deed heel veel pijn. Maar was ook grappig”, gaat hij verder. ,,De röntgenfoto zei dat het servies door een zenuw en een ader heen was gegaan. Kapot.”

Nooit meer gevoel in vinger

De dokter legde uit dat Joshua voor zo’n operatie eigenlijk naar de grote stad moest. Helaas was daar geen tijd voor omdat zijn vinger dan zou afsterven. De dokter besloot toen de operatie zelf te doen. ,,Na de operatie zou ik aan die kant van de vinger nooit meer iets voelen.”

Toch stemde Joshua in met de operatie en moest hij langer op vakantie blijven. Maar dat vond hij niet erg. De beelden van de operatie deelt hij op Instagram. De dokter haalt het verband van zijn vinger af waaronder de toegetakelde vinger te zien is.

Meer DenD