Josje Huisman post een wel héél pikant filmpje!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Nog niet zo lang geleden zong ze liedjes voor de jeugd, maar die tijden heeft ze duidelijk achter zich gelaten. De filmpjes en foto’s van de zangeres worden steeds uitdagender.

Poncho

Vandaag ging ze nog een stapje verder: op Instagram postte ze een filmpje waar haar blote billen te zien zijn. In het filmpje loopt ze door een bosrijke omgeving met rode leren laarzen en een poncho aan. Als dan draait ze snel een rondje, de poncho waait omhoog, en te zien is dat ze er niks onder draagt.

De tekst bij de video luidt: “Bijna weekend! Vergeet niet ook eens lekker naar buiten te gaan. (Kleed je mssn wel wat warmer dan dit) #tip#brr #wandelingetje #letsgooutside#afentoemoetjemetdebillenblootinhetleven#lol #tgif”

https://www.instagram.com/p/BdkAz6PFwm-/


Vooral mannelijke volgers reageren op het pikante filmpje. Zo schrijft iemand “Als ik je warm moet komen houden, gewoon zeggen hoor.” Een ander schrijft “Lekker kontje hoor! Kon je niet wat harder ronddraaien?” Eén iemand beweert dat Josje wél een onderbroek aanheeft, maar dat die huidskleurig is. Als we de zangeres zelf moeten geloven heeft ze echt niks onder de poncho aan.

Tags

BillenBlootfilmpjeInstagramJosje HuismanK3NaaktPikant

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie