Josje Huisman post een wel héél pikant filmpje!

Door: DitjesenDatjes
05-01-2018

Nog niet zo lang geleden zong ze liedjes voor de jeugd, maar die tijden heeft ze duidelijk achter zich gelaten. De filmpjes en foto’s van de zangeres worden steeds uitdagender.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Poncho

Vandaag ging ze nog een stapje verder: op Instagram postte ze een filmpje waar haar blote billen te zien zijn. In het filmpje loopt ze door een bosrijke omgeving met rode leren laarzen en een poncho aan. Als dan draait ze snel een rondje, de poncho waait omhoog, en te zien is dat ze er niks onder draagt.

De tekst bij de video luidt: “Bijna weekend! Vergeet niet ook eens lekker naar buiten te gaan. (Kleed je mssn wel wat warmer dan dit) #tip#brr #wandelingetje #letsgooutside#afentoemoetjemetdebillenblootinhetleven#lol #tgif”


Vooral mannelijke volgers reageren op het pikante filmpje. Zo schrijft iemand “Als ik je warm moet komen houden, gewoon zeggen hoor.” Een ander schrijft “Lekker kontje hoor! Kon je niet wat harder ronddraaien?” Eén iemand beweert dat Josje wél een onderbroek aanheeft, maar dat die huidskleurig is. Als we de zangeres zelf moeten geloven heeft ze echt niks onder de poncho aan.

Meer DenD