Josje Huisman geeft reactie op haar ’terugkeer’ in K3

Josje reageert op terugkeer in K3
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Studio 100 heeft Diede van den Heuvel, een kandidate van het programma K2 Zoekt K3, aangewezen als vervanger voor Hanne. Maar nu gaan er geruchten rond dat de andere K3’tjes daar niet blij mee zijn, en dat Josje bij andere shows invalt. Josje zou dat ‘enig’ vinden, laat ze nu weten.

Op dit moment wordt Hanne in de Nederlandse K3-shows vervangen door Diede, maar Studio 100 heeft bekendgemaakt dat tijdens de Sinterklaas shows iemand anders Hanne vervangt. Wie dat gaat zijn is niet bekendgemaakt, maar volgens geruchten zou het om voormalig K3’tje Josje gaan.

Josje terug in K3?

,,Er gaan geruchten rond dat Josje de nieuwe vervanger wordt”, meldde Juicechannel op Instagram. Deze vraag heeft Josje ook gekregen onder haar laatste TikTok. ,,Ga je K3 invallen met Sinterklaas show Studio 100?”, vroeg een fan.

Inmiddels heeft Josje gereageerd op de geruchten. ,,Lijkt mij enig om te doen, waarom niet. Eén zo’n show, hoppakee”, schrijft ze enthousiast op Instagram. Toch denkt ze dat ze weinig kans heeft. ,,Maar ik denk niet dat ze mij gaan bellen hoor. Ik weet ook niet of ze mijn nieuwe nummer hebben.” Maar als Josje wél gevraagd wordt, heeft ze wel één voorwaarde: ,,Ik wil ‘Oya Lélé’ zingen. Dat is mijn favoriete liedje. Anders kom ik niet.”

Bevallen

Hanne Verbruggen maakte eerder deze maand bekend dat ze met zwangerschapsverlof is. Vandaag heeft ze bekendgemaakt dat ze maandag is bevallen van haar zoontje Julien. ,,Het is een onbeschrijfelijk gelukzalig gevoel om mama te worden”, laat ze via Studio 100 weten.

Tags

Josje HuismanK3

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie