Josylvio noteert tweede nummer 1-album met Gimma

Door: DitjesDatjes
11-10-2019

Rapper Josylvio heeft zijn tweede nummer 1-album te pakken. Zijn nieuwe plaat Gimma komt deze week op de eerste plaats binnen in de Album Top 100 en verdrijft daarmee The Beatles van de top.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

The Beatles moeten zelfs meer dan een plaats opgeven. Hun vijftigjarige editie van Abbey Road zakt van één naar zes. Toch is de hype nog niet helemaal voorbij. In de slipstream van Abbey Road scoort ook The Analogues met Abbey Road Relived. Na de Ziggo Dome-show van vorige week stijgt het album van 68 naar 29.

Josylvio scoorde vorig jaar maart zijn eerst nummer 1-album met Hella Cash. Dat album wist het destijds vier weken bovenaan vol te houden en groeide daarna uit tot het best verkochte en gestreamde album van het jaar. Met nog tien weken te gaan lijkt die eer dit jaar aan Josylvio voorbij te gaan.

Collega-rapper Frenna heeft meer kansen. Hij staat momenteel op pole position met zijn hitalbum Francis. De plaat stijgt deze week weer de top tien in, na een afwezigheid van een week.

Album Top 10 week 41

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, album o.b.v. Single Album 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

1. (-) Josylvio – Gimma

2. (3) Post Malone – Hollywood’s Bleeding

3. (2) Suzan & Freek – Gedeeld door ons

4. (5) Ed Sheeran – No. 6 Collaborations Project

5. (4) Henkie T – Visionair

6. (1) The Beatles – Abbey Road – 50th Anniversary Edition

7. (7) Billie Eilish – When We All Fall Asleep, Where Do We Go

8. (6) Kinderen voor Kinderen – Reis mee! – 40

9. (10) Chivv – 2 borden, 1 tafel

10. (12) Frenna – Francis

 

BuzzE

 

 

Meer DenD