Journalist blundert bij De Slimste Mens: “Is het een sporter?”

Journaliste zakt door het ijs in De Slimste Mens
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Een flinke blunder voor journalist Milou Deelen bij De Slimste Mens dinsdagavond. Wanneer de journalist een vraag krijgt over Franeker, raakt ze totaal in paniek. ,,Is het een sporter?”, vraagt Deelen zich af.

Milou Deelen, die als journalist onder meer schrijft over feministische onderwerpen, wist niet dat Franeker een plaatst is in Friesland. ,,Is het een sporter? Een presentator? Een schrijver? Een land?”, zegt ze paniekerig. Haar tegenstander, Olympisch atleet Marlou van Rhijn, wist het antwoord wel.

Reacties op Twitter

De blunder kan op veel kritiek rekenen op Twitter. ,,Doen ze bij De Slimste Mens ook voorrondes?”, vraagt een kijker zich af. Een andere kijker vindt Milou een ’typerende Amsterdammer’. ,,Typerend voor een groot deel van die arrogante Amsterdammers. Geen idee wat er in de rest van Nederland speelt”.

Opmerkelijke tattoo

De opmerkelijke tattoo van Deelen zorgt nog voor een ongemakkelijk moment tijdens de aflevering. Presentator Philip Freriks weet dat ze een wel heel bijzondere heeft op haar enkel en wil meer weten. ,,Jij weet wat het is, toch?”, vraagt Milou terwijl ze haar broek oprolt en de tattoo laat zien. Freriks heeft geen idee, maar Maarten van Rossum vindt dat de tattoo iets weg heeft van een mislukte wasknijper. Als Milou uitlegt dat het een clitoris is, komt Philip niet meer uit zijn woorden.

Tags

BLUNDERDE SLIMSTE MENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck