JUICE: ex Femke Halsema er vandoor met een ander!

Robert Oey er met een andere vrouw vandoor
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Femke Halsema maakte vandaag bekend dat zij en haar ex-man Robert Oey zijn gescheiden. Ze geeft aan dat ze nog steeds ‘dikke vrienden’ zijn, maar is dat wel zo? Volgens Privé-baas Evert Santegoeds is Robert er namelijk vandoor met een ander.

In een eindejaarsinterview met Het Parool vertelt Femke Halsema dat ze al een jaar niet meer samenwoont met Robert. „Maar we zijn wel gewoon samen een gezin en zorgen samen voor de kinderen en zijn dikke vrienden”, voegt ze eraan toe.

Affaire

De vork zit toch iets anders in de steel volgens Evert Santegoeds. Hij zegt al sinds de lente te weten dat het stel uit elkaar is. „We hebben haar daar in mei al mee geconfronteerd met een soort smoking gun voor de deur, want de verhuiswagen stond voor de deur. ‘Gaan jullie uit elkaar, want er staat een verhuiswagen?’” vertelt Evert in de podcast Strikt Privé. Volgens hem ontkende Robert toen alles. „Wij hadden toen al de informatie dat hij naar het huis vertrokken is wat ze buiten Amsterdam hebben en bovendien dat er ook een ander in het spel was. Een zekere Jorinde, zijn zakenpartner met wie hij films en documentaires maakt. Dat ontkende hij ook, maar daarvan ben ik nu toch geneigd dat onze welingelichte bron het op dat punt ook bij het rechte eind had.” Volgens Evert is Femke dus ingeruild voor een andere vrouw.

Tags

FEMKE HALSEMAROBERT OEYSCHEIDING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck