‘Juice over Robert Doornbos zorgt voor drama in familie Bles’

Juice over Robert treft ook vader Chantal Bles
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het gerucht dat Robert Doornbos vreemd is gegaan zou niet alleen Chantal Bles raken, maar ook haar familie. Volgens Yvonne Coldeweijer schaamt vader Jos zich en heeft hij daarom zijn werk even stilgelegd. ,,Omdat hij geen zin had om alles uit te moeten leggen.”

Robert Doornbos zou meerdere keren vreemd zijn gegaan en een affaire met Sarah van Soelen, de ex van André Hazes, hebben gehad. Volgens Yvonne Coldeweijer heeft vooral de affaire met Sarah ervoor gezorgd dat er spanningen zijn ontstaan in de relatie van Robert en Chantal.

Twee weken uitgesteld

Maar ook binnen de familie van Chantal zou de juice over Robert hard binnen zijn gekomen. ,,Vader Jos is een bekende in de modewereld en heeft zijn eigen import agency. Ze hebben zelfs de inkoopweek twee weken moeten uitstellen vanwege de juice!”, meldt Coldeweijer op Instagram.

Jos zou in die week winkels uit het hele land merken laten inkopen die hij vertegenwoordigt. ,,En als de winkel nog twijfelt, dan chartert hij altijd zijn dochter in de deal. Chantal moet dan de winkel promoten op Instagram voor haar volgers. En dat trekt dan vaak de winkel over de streep, want dat levert weer promotie op.”

‘Hij schaamt zich’

Volgens Coldeweijer heeft Jos dit twee weken uitgesteld omdat hij zich schaamt voor het verhaal dat over Robert naar buiten is gekomen. ,,Omdat hij midden in de juice toch echt geen zin had om van alles uit winkels uit te moeten leggen over zijn prinses en zijn niet zo ideale schoonzoon.”

‘Afgang’

Overigens hebben Robert en Chantal niet op de geruchten gereageerd. Voor wie het stel op Instagram volgt zou denken dat de juice hen niets doet. ,,Vooral hij doet erg zijn best om haar te posten”, aldus Coldeweijer. Toch zou Chantal wel met het gerucht in haar maag zitten. ,,Chantal is vooral hysterisch over het cheating verhaal met Sarah van Soelen. Dat is voor Chantal echt een afgang.”

Tags

CHANTAL BLESROBERT DOORNBOS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck