Juicekanalen rectificeren onjuist bericht zoon Glennis Grace

Door: DitjesDatjes
27-07-2022

Juicekanalen Life of Yvonne en Reality FBI hebben woensdagmiddag allebei een rectificatie geplaatst naar aanleiding van eerdere berichtgeving over de zoon van Glennis Grace. De bekende accounts hebben dit gedaan op verzoek van de advocaat van de zangeres.

“Op 25 juli 2022 heb ik in een story op dit Instagramaccount (Life of Yvonne) een video geplaatst van een persoon die kennelijk door de politie werd aangehouden en heb daarbij zonder verificatie gesuggereerd dat dit de zoon van Glennis Grace was”, schrijft Yvonne Coldeweijer van Life of Yvonne in een verklaring. “Dit bericht is onjuist en misleidend. De persoon in de video betreft iemand anders.” Reality FBI plaatste min of meer hetzelfde bericht.

Kerem Canatan, de advocaat van Glennis Grace, laat desgevraagd aan het ANP weten dat de rectificaties op verzoek van hem en zijn cliënte zijn geplaatst.

Glennis Grace reageerde maandagavond via haar eigen Instagramaccount al woest op berichtgeving van de juicekanalen. “Het is niet mijn zoon in de video en hij is niet opgepakt. Ik ben woedend over dit nepnieuws en deze stemmingmakerij en het laatste woord is hier nog niet over gezegd tegen Yvonne, maar ik laat dit aan mijn advocaten”, meldde de zangeres. Coldeweijer had daarvoor al gerectificeerd, maar dat was volgens advocaat Canatan onvoldoende omdat hieruit niet duidelijk werd dat het om onjuiste informatie zou gaan.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD