Juicekoningin Yvonne begaat grote fout

Yvonne begaat grote fout
Door: Julia Zendman
25-01-2023

Yvonne Coldeweijer heeft in haar Instagram Stories een verhaal gedeeld waarin Koen Pieter van Dijk wordt beschuldigd van diefstal en een flinke terugval in zijn drugsverslaving. Maar niets hiervan blijkt te kloppen.

Een goede vriend van Koen, Donnie, zou zijn verhaal hebben gedaan bij Yvonne. Koen zou zijn Rolex, ter waarde van €46.500, drie weken geleden hebben gestolen toen ze samen aan het gebruiken en feesten waren bij Donnie thuis. Donnie beweert dat Koen hem expres te veel GHB heeft gegeven, waardoor hij out ging. Toen hij wakker werd zou Koen zijn verdwenen met zijn Rolex. Volgens Donnie zou Koen dit hebben gedaan omdat hij veel schulden heeft om zijn drugsverslaving in stand te kunnen houden.

Herstel

Koen reageert in zijn Instagram Stories vol ongeloof op de beschuldigingen die Yvonne deelt op haar juicekanaal Lifeofyvonne. „Ik schrik heel erg van de berichten die jij geplaatst hebt. Het is bijzonder, want ik heb Donnie zes maanden voor mijn eerste rehab voor het laatst gezien. Dit is dus al een aantal jaren geleden”, begint Koen zijn verhaal. Hij zegt niets af te weten van de Rolex van Donnie.

Ook reageert hij op de video waarop te zien is dat hij duidelijk onder invloed is die rond ging. „Als je goed kijkt naar de video en foto zie je ook dat ik er nu niet meer zo uit zie. De video heb ik een aantal jaar geleden wel ontvangen en daar ben ik destijds erg van geschrokken.” Koen vindt het alles behalve leuk om deze video nu weer tegen te komen. „Ik hoop dat je begrijp dat ik in mijn herstel zit en dit soort onwaarheden enorme impact hebben”, zegt Koen tegen Yvonne.

Onwaarheden

Het juicekanaal Reality_fbi laat ook van zich horen. Ze zeggen dat zij ook benaderd zijn door Donnie, maar dat na simpel doorvragen bleek dat de video al jaren oud was. Een enorme fout van Yvonne, vindt ook Reality_fbi: „Weer een goede leer om door te blijven vragen en niet simpelweg alles maar te delen wat in je inboxje komt.”

Meer DenD