Juicen werd Yvonne Coldeweijer bijna fataal: ‘Doe het rustiger aan’

Yvonne had bijna burnout van al het juicen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het ging vorige week niet goed met Yvonne Coldeweijer. Haar volgers viel het al op dat ze heftiger reageerde dan normaal, waarna ze ineens geen nieuwe juice meer online gooide. In haar nieuwe YouTube-video legt Yvonne uit waarom. ,,Vorige week ingestort.”

Yvonne is de laatste tijd enorm gestegen in populariteit en haar juicekanaal is inmiddels de grootste van Nederland. Ze wordt geliefd, maar door sommigen ook enorm gehaat. Vorige week werd het haar allemaal te veel en moest ze even pauze nemen van de juice. Het is natuurlijk ook niet niets om de roddelkoningin van Nederland te zijn.

Yvonne ingestort door alle juice

,,Vonden jullie mij ook overspannen vorige week? Ik wel. Ik was maximaal overprikkeld hoor”, begint Yvonne in haar YouTube-video. Ze vertelt dat ze de afgelopen tijd over haar eigen grenzen is gegaan. ,,Ik heb een aantal scoops gedropt, mijn account is ontploft, ik heb niks te klagen. Behalve dat ik nergens een punt heb gehad dat ik even bij kon komen.”

En hoewel ze aangeeft het ‘een beetje overdreven’ te vinden, geeft ze toe dat ze tegen een burn-out aan zit. ,,Ik had vorige week een instorting. Elke prikkel, elke dm, elke vraag die iemand aan mij stelt, was too much. Ik kan even niet meer.”

‘Dan weet ik zeker dat ik een burn-out krijg’

Omdat Yvonne graag aan de top wil blijven staan met haar juice, dacht ze er aan om de symptomen te negeren. ,,Maar dan is de kans best wel groot dat ik over een aantal maanden kan stoppen met dit hele juiceaccount. En dan weet ik echt zeker dat ik een burn-out krijg.”

De roddelkoningin heeft dan ook besloten het wat rustiger aan te gaan doen. ,,Dus als je de komende tijd denkt, Yv is rustig, dan pak ik gewoon even mijn rust.”

Tags

BURN-OUTJUICEKANAALLIFEOFYVONNEYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck