Julia Fox: 8 kilo verloren tijdens relatie met Kanye van een maand

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Julia Fox (32) is een hoop fans rijker door haar één maand durende relatie met Kanye West (44), maar zo’n acht kilo armer in deze korte tijd… Ook al is de relatie verleden tijd, is Julia’s roem zojuist pas echt begonnen. In een interview met ‘The New York Times’ vertelt ze hoe het komt dat ze is afgevallen door de korte relatie met de rapper…

Julia’s relatie met Kanye West ‘voelde als een film’, vertelt het model. ‘Met Kanye als regisseur van dit alles’ leek het alsof ze werd gecast voor de rol van zijn nieuwe vriendin. ,,Ik deed écht mijn best om de relatie te laten werken”, legt ze uit. ,,Het was gewoon niet houdbaar”, aldus Fox. ,,Ik ziel in die maand zo’n acht kilo af”.

Na zijn scheiding met Kim Kardashian heeft Kanye laten zien geen problemen te hebben om de hele wereld mee te laten genieten van zijn privé omstandigheden. Maar Fox is nergens bang voor. ,,Als jij voor mij komt, kom ik voor jou”, zegt ze. ,,Ik ga gewoon recht op de halsslagader af. Ik denk niet dat hij zo dom is om dat te doen”, aldus Julia. 

Over die acht kilo die Julia is verloren door haar relatie met Kanye maakt ze zich niet druk. ,,Kijk naar het grote geheel. De exposure is onbetaalbaar.”

Tags

KANYEKANYE WEST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck