Julia van K3 had moeite met berichten over mogelijke affaire

Door: DitjesDatjes
01-10-2022

K3-lid Julia Boschman heeft voor het eerst gereageerd op de geruchten over een mogelijke affaire met de Vlaamse zanger Metejoor. De Nederlandse zangeres heeft het even moeilijk gehad met de berichten, die Yvonne Coldeweijer verspreidde.

“Ik wist dat er vervelende dingen bij ‘bekend zijn’ hoorden, maar ik hoopte dat het niet zover hoefde te komen”, zegt de 20-jarige Boschman tegen Het Laatste Nieuws. “Van tevoren weet je dat de kans bestaat dat er lastige dingen worden geschreven. Gelukkig werd ik na het gedoe goed opgevangen door Studio 100, mijn familie, vrienden en ook door Hanne en Marthe. De mensen die er voor mij toe doen, weten hoe het zit.”

Het maakt Boschman ook niet uit wat “de rest van de wereld denkt”. “Natuurlijk is het niet leuk om opeens zo’n beerput over je heen te krijgen, maar ik ben niet van suiker. Ik kan dat wel goed langs me heen laten gaan, juist omdat ik zo goed ondersteund werd.”

De manager van Metejoor noemde de berichten van Coldeweijer eerder al “totale onzin”. “Helaas kunnen we weinig beginnen tegen dit soort fake news. Als je bekend bent, krijg je vroeg of laat met dit soort roddels te maken”, zei hij tegen Belgische media.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD