Julia verslaat bloedmooie Amy in K3-finale

K3 Julia
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

De Nederlandse Julia Boschman is de derde K3! Diede uit Someren met de allerbeste stem, Celester de Nijs en de immens populaire en bloedmooie Amy Courtens hadden het nakijken. Het werd Julia die na het vertrek van Klaasje zich mag voegen bij de andere K3-leden, Hanne en Marthe.

Het zweet stond bij jurylid Gordon trouwens op zijn voorhoofd in deze finale van K2 zoekt K3. De zanger was afgelopen week niet alleen in Zuid-Afrika (!), in deze grande finale durfde hij te zeggen met de grote baas Gert Verhulst ook in de jury dat hij een nieuw liedje uit de K3-fabriek niets vond.

Droomavond

Voor Julia werd het een droomavond. Ze versloeg niet alleen Amy, die het ooit tot in de finale van Miss België schopte, maar ook 22.000 andere meisjes én jongens die zich ook op de plek van Klaasje in K3 waanden.

,,Ik weet niet wat ik moet zeggen. Het is een droom die uitkomt, ik heb hier zo lang naartoe gewerkt. Ik voel me echt een volmaakt gelukkig mens”, aldus de dolgelukkige 19-jarige Julia Boschman.

Julia uit Bergen op Zoom is met haar 19 lentes aanmerkelijk jonger dan Hanne (27) en Marthe (25). Het was ongetwijfeld een absolute must dat vanwege de commerciële belangen de 3e K3 uit Nederland zou komen. De meisjesgroep, die al 23 jaar bestaat, gaat vanaf volgende week op tournee en van dit alles wordt ook een documentaire gemaakt.

Lange zit

De live-show was net zoals de voorrondes een behoorlijk lange zit voor de kijkers, die K3 niet op hun Spotify-lijst hebben staan. Misschien dat dit ook gold voor de jury, waarin niet alleen Gordon, maar de onvermijdelijke Samantha Steenwijk zaten, maar ook de Vlaamse zangeressen Ingeborg Sergeant en Natalia Druyts. Het vijfde jurylid was Gert Verhulst, meteen ook de geestelijke vader achter het K3-project.

In de spelregels staat dat de huidige K3-leden hun nieuwe collega mogen kiezen. Die regel is afwijkend van andere talentenjachten, waar het publiek óf een jury een oordeel vellen. Hanne en Marthe kozen dus voor de Nederlandse. Ze kwamen niet veel verder in hun reactie dat ze Julia hebben zien groeien en dat ze het goed met haar kunnen vinden.

Tags

GERT VERHULSTGORDONHANNEJULIA BOSCHMANK2 ZOEKT K3MARTHE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck