Julio Iglesias reageert op geruchten: ‘Ik ben niet dood’

Julio ontkracht geruchten over gezondheid
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er doen de afgelopen tijd een hoop geruchten de ronde over de gezondheid van Julio Iglesias. Zo wordt er gezegd dat hij aan de ziekte van Alzheimer lijdt, in een rolstoel zou zitten of zelfs overleden zou zijn. Julio heeft inmiddels gereageerd op de geruchten.

Wat is er aan de hand met Julio Iglesias? Dat is wat veel fans zich afvragen na de aanhoudende geruchten over zijn verslechterde gezondheid.

‘Ik ben in orde’

Na de aanhoudende geruchten legde Julio Iglesias begin dit jaar al uit dat er niets ernstigs met hem aan de hand is. Ook kwam hij terug op de foto’s die in augustus 2020 werden vrijgegeven waarop te zien was dat hij niet meer zelfstandig kon lopen.

Het bleek dat hij een gebroken scheenbeen en kuitbeen had en maar liefst twee maanden met zijn been omhoog moest zitten. ,,Maar ik ben nu in orde, helemaal in orde”, verzekerde hij in de Spaanse media.

‘Ze zeggen dat ik dood ben’

Nu er weer geruchten rondgaan, heeft hij besloten opnieuw uitleg te geven. Dit keer op Instagram. ,,Ze zeggen dat ik dood ben, dat ik in een rolstoel zit, en dat ik Alzheimer heb”, schrijft hij. ,,Met alle respect die ik heb voor mensen die lijden aan deze problemen, het leven blijft me vullen met privileges en het gaat prima.”

Bij de post heeft hij het nummer ‘Te Invito’ toegevoegd. ,,Ik luisterde naar dit nummer en ik dacht iedereen nog eens te vertellen dat ik geen probleem heb en ik leef en wel.”

Tags

JULIO IGLESIAS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck