Jumbo slachtoffers willen absoluut niet praten met Glennis Grace

Door: Nikola van Krieken
02-07-2022

Glennis Grace heeft het deksel op de neus gekregen van haar vermeende slachtoffers bij de Jumbo. Zij zien het helemaal niet zitten om te praten met de zangeres. Ze willen een rechtszaak.

Glennis Grace, haar zoon en haar ex-vriend hebben zich in februari naar verluidt ernstig misdragen in een Amsterdams filiaal van de Jumbo. Sterker nog: het zou zelfs tot een knokpartij zijn gekomen. Eén van de Jumbo-medewerkers was pas na twee maanden herstelt. 

Mediation 

Weekend-baas Bart Ettekoven vertelt aan de desk bij Shownieuws dat het blijkt dat Glennis alle tijd heeft gebruikt om in contact te komen met de slachtoffers. Zij heeft vanaf dag één aangedrongen op mediation. Dat is een interventie van een bemiddelaar om twee of meer personen, partijen of groepen die een geschil hebben met elkaar in gesprek te brengen om onderling tot een oplossing te komen. “Dat had natuurlijk alles te maken met die rechtszaak die zij koste wat kost wilde voorkomen, maar dat is niet gelukt, want de vermeende slachtoffers hebben daar niet voor gekozen. Ze hebben te kennen gegeven middels hun advocaat niet bereid te zijn dat traject in te gaan”, aldus Ettekoven

De Jumbo-medewerkers zien het namelijk niet zitten om een traject van mediation te starten met Glennis. Glennis en haar advocaat zijn daar erg teleurgesteld over. “Ondanks onze voortdurende inspanningen op verzoek van cliënte hebben de aangevers via hun advocaat laten weten dat zij niet openstaan voor mediation”, reageert Glennis’ advocaat. 

Rechtszaak 

De Jumbo-slachtoffers willen gewoon die rechtszaak zegt Ettekoven: “De slachtoffers hebben te kennen gegeven niet te willen praten en geen mediation te willen. Die dringen dus echt aan op die rechtszaak en die gaat er gewoon komen. Op 26 oktober, zoals het er nu naar uitziet. Daar is de advocaat van Glennis totaal niet blij mee natuurlijk.”

Meer DenD