Jurgen Raymann wil af van zijn miljoenen paleis

Door: Sinem Toprak
08-10-2018

Wat zal Jurgen zijn prachtige villa gaan missen als die eenmaal is verkocht. Stand up comedian Jurgen Raymann heeft zijn te gekke paleis in Almere te koop gezet voor een lief sommetje van 2,4 miljoen euro.

In juni 2008 kocht hij zijn villa voor een onbekende prijs en liet er een hypotheek op vestigen van twee miljoen euro. Dit meldt Bekende Buren.

Paleis

De villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst 613 vierkante meter. De woning heeft maar liefst. heeft t aalf kamers, waaronder zes slaapkamers en zes badkamers. Dit alles wordt verdeeld over drie woonlagen. Ook een prachtige keuken met alle denkbare inbouwapparatuur. Niet alleen de geweldige kamers en keuken maar ook heeft het paleis een zwembad, een dakterras, een kantoor, een garage en waterpartijen in de prachtige tuin.

Aardige winst

Hij zal zijn luxe paleis zeker missen, maar gelukkig blijft er een aardige winst over die hij goed kan gebruiken voor eventuele openstaande schulden. In 2017 maakte Jörgen Raymann bekend dat hij sinds zijn ontslag bij de NPO in 2016 flink in de schulden was geraakt. De jaartjes ervoor had hij het kennelijk beter voor elkaar.

Meer bij Bekende Buren.

Meer DenD