Justine Pelmelay tot over haar oren verliefd

Door: DitjesenDatjes
18-10-2018

Het leven van Justine Pelmelay zit vol met verdriet en ongeluk. De relatie met haar kinderen is slecht, haar financiële situatie is penibel en ook haar liefdesleven is niet om over naar huis te schrijven. Tóch houdt ze hoop, en gelooft ze nog steeds in de liefde. Want ze is opnieuw verliefd.

Vlam

,,Het is nog pril”, zegt Justine tegen weekblad Story. ,,Maar ik heb iemand ontmoet en ik ben heel erg verliefd. En hij ook.” Helaas verklapt de zangeres niet wie haar nieuwe vlam is. ,,Daar is het nog te vroeg voor. Het enige dat ik erover kwijt wil is dat hij niet uit het vak komt. Hij is zó leuk. Ik heb, als het om de liefde gaat, nu niets te klagen.”

Dat is ooit wel anders geweest. Justine is twee keer getrouwd, en daarna gescheiden. Ook had ze een relatie met een getrouwde man en is ooit een verloving afgebroken. Dat ze nu dus nog steeds in de liefde geloofd en zichzelf durft bloot te geven is erg dapper.

PTSS

Honderd procent focussen op haar nieuwe liefde lukt helaas niet. In 2012 was zat zij op het cruiseschip Costa Concordia, dat tegen een rots voer. Bij het drama kwamen ruim dertig mensen op het leven. Gelukkig kwam Justine er zonder kleerscheuren vanaf, maar jaren later heeft ze nog wel psychisch last van de gebeurtenis. ,,Ik heb PTSS en heb daarvoor een paar jaar therapie gevolgd. Ik denk niet dat ik die angsten ooit nog kwijtraak, maar ik kan er wel beter mee omgaan. Ik denk er vaak over om een cruise te maken om het te verwerken, maar er gebeurt dan altijd wel iets waardoor zo’n boot in het nieuws komt. Ik denk niet dat ik het nu al durf.”

Meer DenD