Jutta in verlegenheid na vraag over Jake

Jutta verlegen als het gaat om Jake
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jutta Leerdam heeft voor het eerst gesproken over haar relatie met Jake Paul. ,,Ik ben heel gelukkig en heel blij”, reageert Jutta verlegen.

Jutta bevestigde begin deze maand haar relatie met Jake Paul. In Amerikaanse media wordt Jake regelmatig een bad boy genoemd. Zo wordt hij beschuldigd van oplichting en van seksueel wangedrag. Hoewel er veel kritiek is op de nieuwe relatie van Jutta, zegt ze tijdens de opening van de Koningsspelen in Deventer dat ze ontzettend gelukkig met hem is.

‘Hij is super lief’

,,Het gaat goed. Ik ben heel gelukkig en ik ben heel blij”, vertelt ze in gesprek met De Telegraaf. Wanneer ze teruggaat naar Amerika wil ze niet zeggen, want ze is gefocust op haar eigen carrière. Wel is te zien dat ze straalt. ,,Ik straal zeker”, geeft Jutta toe. ,,Hij is super lief voor mij.”

‘Engel’

Eerder noemde Jake Jutta al een ‘engel’. ,,Het is zó verfrissend. Ze is een wereldkampioen en ik ben zo onder de indruk van haar werkethiek. Ze is echt een engel. Ze is oprecht en ze heeft mijn perspectief veranderd”, zei Jake in een YouTube-video.

Tags

JAKE PAULJUTTA LEERDAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck