‘Jutta Leerdam woest op Twan Huys na stellen privévraag’

Jutta is geen vriendin van Twan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jutta Leerdam was te gast bij College Tour, maar zou absoluut niet blij zijn geweest met een aantal privévragen die Twan Huys haar stelde. Volgens Anouk Smulders wilde Jutta zelfs dat er een stuk uitgeknipt werd.

Jutta vertelt in het interview veel over haar carrière en haar jeugd. Door haar carrière kreeg ze problemen met eten en miste ze belangrijke dingen. ,,Ik heb al zeven jaar geen kerst meer gevierd”, aldus Jutta.

Beschuldigingen

Uiteraard stelt Twan Huys in het interview ook een aantal vragen over haar nieuwe vriend Jake Paul. Nadat Jutta vertelt hoe verliefd ze is, brengt Twan de verhalen over de oplichtingszaken waar Jake bij betrokken zou zijn en het seksueel misbruik. ,,Heb jij het er met Jake Paul over gehad, van: wat klopt er nou van die dingen die over jou geschreven worden?”, vraagt Twan aan Jutta.

‘Daar ga ik het niet over hebben’

Jutta laat direct weten dat ze het daar niet over wil hebben. ,,Daar ga ik het absoluut niet over hebben”, antwoordt ze. ,,Ik denk niet dat dat heel verstandig is. Het zijn roddels, maar daar zijn nooit iets van rechtszaken aan verbonden. Ik vind het heel lastig en ook dat jullie dat hier aan mij vragen.”

‘Jutta woest’

Anouk Smulders liet gisteren in Shownieuws weten dat Jutta woest is op Twan. ,,Ons is ter ore gekomen dat ze hier niet zo blij mee was en dat ze er schijnbaar een stukje uit heeft willen houden”, vertelde Anouk. ,,We hebben aan alle deurtjes geklopt. Ook bij KRO-NCRV, maar zij wilden ook niet reageren of hebben niks laten horen.”

‘Geen idioot’

Jutta vertelde al eerder dat Jake anders is dan de meeste mensen denken. ,,Hij is echt geen idioot”, zei ze in een YouTube-video. ,,Hij is gewoon heel anders als er camera’s bij zijn. Hij is de liefste jongen ooit. Ik heb nog nooit een man gezien die emotioneel zo open is. Dat is heel mannelijk, in staat zijn om je emoties te tonen.”

Tags

JAKE PAULJUTTA LEERDAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck