Jutta Leerdam ziet Jake Paul bokswedstrijd winnen: ‘Zo trots’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Groot feest voor Jutta Leerdam en Jake Paul: Jake won gisteravond de bokswedstrijd tegen de bekende kooivechter Nate Diaz en viert zijn overwinning met Jutta.

Jutta heeft het vliegtuig gepakt naar Amerika om de bokswedstrijd van Jake Paul tegen Nate Diaz bij te wonen in Dallas. Op beelden die ze op Instagram deelt is te zien dat ze het spannend vindt, maar vertrouwen heeft in haar vriend.

Jutta trots

Na tien rondes wordt Jake unaniem door de jury aangewezen als winnaar, waarna Jutta, die buiten de ring staat, begint te juichen. ,,Zo trots op jou”, schrijft Jutta op Instagram. Jake werkt al een tijdje aan een carrière in de vechtsport. De populaire YouTuber verloor eerder dit jaar van de Britse bokser Tommy Fury. Na het verslaan van Nate zei Jake een herkansing tegen zijn rivaal te willen.

Relatie met Jake

Jutta bevestigde in april haar relatie met Jake Paul en sindsdien worden volgers overspoeld met romantische kiekjes van de twee. Hoewel Jutta in het begin een hoop kritiek kreeg op haar relatie met Jake, zijn volgers inmiddels bijgedraaid.

Huwelijksaanzoek?

Op de Instagram van Jake valt zelfs te lezen dat volgers hopen dat hij binnenkort een huwelijksaanzoek gaat doen. Toen Jake deelde dat zijn broer Logan op zijn knieën ging voor zijn vriendin, werd hij overspoeld met reacties. ,,Nu is het jouw beurt met Jutta Leerdam”, schreef een volger. En een ander: ,,Je moet Jutta Leerdam ten huwelijk vragen!”

Tags

JAKE PAULJUTTA LEERDAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck