Jutta overspoeld met haatberichten vanwege relatie met Jake

Jutta krijgt veel haatberichten
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jutta Leerdam en Jake Paul vertellen voor het eerst uitgebreid over hun relatie. In een YouTube-video verklaren ze elkaar meerdere keren de liefde, maar ze vertellen ook de keerzijde van hun relatie. Jutta wordt overspoeld met haatberichten sinds ze de relatie met Jake bekend heeft gemaakt.

Jutta vertelt in de YouTube-video dat ze eigenlijk nooit met Jake wilde daten. De eerste berichtjes van hem en zijn management negeerde ze. Wel ging ze hem volgen op Instagram, waardoor de eerste geruchten al rondgingen. Maar wanneer mensen haar vroegen of ze aan het daten was met Jake antwoordde Jutta naar eigen zeggen met: ,,Nóóit!”

‘Liefste jongen ooit’

Maar ondertussen viel ze als een blok voor de bad boy. Jake en Jutta wilden hun relatie dan ook eigenlijk geheim houden. Maar omdat ze voortdurend gevolgd werden door paparazzi, lekte het uiteindelijk toch uit. In de video vertelt Jutta dat Jake anders is dan iedereen denkt. ,,Hij is echt geen idioot. Hij is gewoon heel anders als er camera’s bij zijn. Hij is de liefste jongen ooit”, zegt Jutta, die Jake rustig en lief noemt. ,,Ik heb nog nooit een man gezien die emotioneel zo open is. Dat is heel mannelijk, in staat zijn om je emoties te tonen.”

Overspoeld met haat

De Jake die Jutta omschrijft is niet de Jake die hij aan de rest van de wereld laat zien. In de media wordt hij een probleemkind genoemd die beschuldigd wordt van oplichting en van seksueel wangedrag. Niemand lijkt dan ook te begrijpen wat Jutta met de bad boy doet en ze wordt overspoeld met haatberichten. Jutta vindt het lastig om daarmee om te gaan. ,,Want ik had nog nooit haat meegemaakt”, bekent ze.

‘Stop met haten’

Ook Jake zit met de berichten in zijn maag. Hij maakt van de gelegenheid gebruik om het op te nemen voor zijn vriendin. ,,Aan alle Nederlanders: stop alsjeblieft met het haten van Jutta omdat ze met mij datet”, spreekt hij de Nederlandse kijkers toe. ,,Als ze je zouden kennen, één gesprek met je hebben, denken ze helemaal anders over je”, valt Jutta hem bij. ,,Ik wou dat ik kon uitleggen hoe aardig je bent. Maar dat kan ik niet eens in woorden vatten.”

Tags

JAKE PAULJUTTA LEERDAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck