Jutta poseert met schoonmoeder: ‘Je lijkt wel een reus!’

Jutta lijkt reus
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jutta Leerdam is afgereisd naar Puerto Rico om tijd door te brengen met haar vriend Jake Paul. Uiteraard komt de moeder van Jake ook geregeld langs en Jutta heeft een foto met haar schoonmoeder gedeeld.

Na anderhalve maand zonder elkaar te zijn geweest, heeft Jutta het vliegtuig gepakt naar Puerto Rico, waar Jake onlangs een villa ter waarde van zestien miljoen dollar op de kop heeft getikt. De tortelduifjes hebben het ontzettend naar hun zin en delen het ene na het andere romantische kiekje.

Familie Jake

Uiteraard staat de familie van Jake te popelen om zijn nieuwe vriendin te ontmoeten. Zijn moeder is dan ook langsgekomen bij de twee. Jutta heeft een foto samen met haar schoonmoeder op Instagram gedeeld en haar volgers kunnen het niet laten om te vragen hoe lang Jutta is. Het lengteverschil met de moeder van Jake is namelijk wel héél groot.

Lange Jutta

,,Waarom ziet Jutta er zo groot uit naast Pam, lol”, reageert een volger, waarop een ander reageert: ,,Omdat Nederlandse mensen lang zijn.” Een andere volger vindt het mooi om te zien hoe Jutta al is opgenomen binnen de familie van Jake. ,,Leuk om te zien dat je goed overweg kan met zijn moeder.”

Haatberichten

Jake en Jutta maakten in april dit jaar hun relatie wereldkundig nadat ze meerdere keren samen werden gespot. Jake staat bekend als social mediabekendheid, ondernemer en bokser, maar in de media wordt hij een probleemkind genoemd. Hij wordt beschuldigd van oplichting en van seksueel wangedrag. Veel mensen begrijpen dan ook niet wat Jutta in de bad boy ziet. In het begin werd ze overspoeld met haatberichten, iets wat Jutta lastig vond. ,,Want ik heb nog nooit haat meegemaakt”, zei ze in een video op YouTube.

Tags

JAKE PAULJUTTA LEERDAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck