K-popster (28) overleden

Yohan|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De 28-jarige K-popster Yohan is gisteren, op 16 juni, overleden. Dat melden Koreaanse media. De doodsoorzaak van de man is niet bekend gemaakt.

Doodsoorzaak onbekend

Yohan werd in 2017 lid van de boyband TST, dat voorheen Top Secret heette. Hun recentste single dateert uit januari van dit jaar. Yohan was ook onlangs nog actief op Instagam. Op 21 mei postte hij een aantal foto’s van zichzelf waarop hij op het strand staat en met een mondkapje op door de stad heen loopt.

Het label van TST, KJ Music Entertainment, laat weten geschrokken te zijn van het overlijden van Yohan. ,,We zijn verdrietig dat we dit vreselijke nieuws bekend moeten maken. Op 16 juni liet TST-lid Yohan het leven. De familie van wijlen Yohan is in diepe rouw.” De doodsoorzaak is niet bekend gemaakt.

https://www.instagram.com/p/CA2OnGQpXg-/

K-popsterren overleden

De afgelopen jaren zijn relatief veel Koreaanse popsterren overleden. Zo werd eind 2019 het levenloze lichaam van Cha In-Ha (27) gevonden in zijn woning. Hij was de derde jonge beroemdheid die in twee maanden was overleden. De doodsoorzaak werd niet bekend gemaakt, maar er wordt rekening gehouden met zelfdoding. In november 2019 beroofde zangeres Goo Hara zichzelf van het leven. Dat deed ze nadat haar toemalige vriend naaktfoto’s van haar dreigde te verspreiden. Een goede vriendin van haar K-popster Sulli, pleegde een maand eerder zelfmoord.

Tags

K-POPSTER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie