K3-Julia al een tijdje single? ‘Gebruikt vriend als taxichauffeur’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het leven van Julia Boschman is enorm veranderd sinds ze onderdeel is van K3. Iets wat het afgelopen jaar niet veranderd leek, was haar liefde voor haar vriend Ben. Maar volgens geruchten blijkt niets minder waar: Julia zou al ruim een halfjaar vrijgezel zijn. ,,Hij wordt gebruikt als taxichauffeur.”

Alle meiden van K3 hebben een relatie. Julia is al een tijdje samen met Ben, maar een paar maanden geleden gingen er hardnekkige geruchten rond dat ze ondertussen ook afspraakjes heeft gehad met Metejoor. De zanger was net als Julia één van de coaches in The Voice Kids en ze zouden het samen erg gezellig hebben gehad.

‘Totale onzin’

De manager van Metejoor noemde het nieuws ’totale onzin’. ,,Helaas kunnen we weinig beginnen tegen dit soort fake news. Als je bekend bent, krijg je vroeg of laat met dit soort roddels te maken”, zei hij tegen Belgische media.

Ook Julia reageerde op de roddels. Volgens haar weet haar omgeving hoe het zit en maakt het haar niet uit wat de rest van de wereld denkt. ,,Natuurlijk is het niet leuk om opeens zo’n beerput over je heen te krijgen, maar ik ben niet van suiker. Ik kan dat wel goed langs me heen laten gaan”, zei ze in gesprek met Het Laatste Nieuws.

‘Julia is al sinds maart single’

Toch gonst het weer opnieuw van de geruchten: dit keer alleen over Julia. ,,Er zijn een aantal bronnen die ons vertellen dat Julia al een tijdje single is”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Het schijnt namelijk dat zij haar relatie rond maart al heeft beëindigd. Dit omdat Julia nog erg zoekende is naar wat ze wil en wie ze is.”

Valse hoop

Zij en haar ex Ben hebben wel nog goed contact met elkaar, schrijft het kanaal. ,,Zo brengt hij haar nog vaak naar België toe. Volgens onze bronnen geeft Julia hem ook nog een soort van valse hoop dat het goedkomt, maar weet ze eigenlijk stiekem zelf wel dat het niet meer goed gaat komen.”

Een volger van het kanaal bevestigt het verhaal. ,,Wanneer het Julia uitkomt heeft ze weer een relatie met Ben. Als ze er geen zin in heeft laat ze hem ook gewoon”, schrijft de volger. Volgens Juicechannel komt het Julia voornamelijk goed uit als ze voor een optreden naar België moet. ,,Bij Studio100 worden er zelfs ‘grapjes’ gemaakt dat hij alleen maar goed voor haar is om taxi te spelen.”

Tags

K3-JULIAMETEJOOR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck