K3-Julia gaat vreemd met coach: ‘Seksdates in hotel’

K3-Julia gaat vreemd met coach Metejoor
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De meiden van K3 waren afgelopen seizoen samen met de zanger Metejoor coach bij The Voice Kids. En hoewel Julia en Metejoor beiden in een relatie zitten, zou er tijdens de opnames iets opgebloeid zijn tussen de twee. ,,Ze hebben samen een hotelkamer geboekt”, zo melden bronnen aan Yvonne Coldeweijer.

De afgelopen tijd wordt de ene na de andere vreemdgaande BN’er door de juicekanalen voor de bus gegooid. Maar óók in België blijkt het een en ander aan de hand te zijn. Alle meiden van K3 hebben een relatie, maar Julia zou ondertussen ook afspraakjes hebben gehad met Metejoor.

Vreemdgegaan met Metejoor

,,Het schijnt dat Julia van K3 afgelopen seizoen van The Voice Kids meerdere malen is vreemdgegaan met collega coach en zanger Metejoor”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram. Al snel nadat ze de ‘juice’ online zet, wordt het gerucht door meerdere Vlamingen bevestigd.

Seksdates in hotelkamer

,,Ik heb het via iemand tegen wie ze het zelf heeft gezegd. Dat ze samen een hotelkamer hadden geboekt. En daar wilde dingen zijn gebeurd. Hij is/was verloofd…”, vertelt een volger. ,,In Bergen op Zoom ging dit al langer rond”, zegt een ander, die óók bevestigt dat de twee een hotelkamer hebben geboekt. ,,Julia vond het zelf nodig om dit aan mensen te vertellen hier.”

Volgens Coldeweijer zouden de twee gespot zijn in hotel O Kathedral in Antwerpen. ,,Het schijnt één van de weinige hotels te zijn waar je een code krijgt om binnen te komen, omdat de receptie al heel vroeg weg is. Als dat geen invite is voor cheating BV’ers is…”

Tags

BEDROGJUICEJULIAK3METEJOORONTHULLINGVREEMDGAAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck