K3-Julia zingt over affaire met Metejoor: ‘Ex-vriendin is woest’

K3 Julia zingt over haar affaire met Metejoor
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De meiden van K3 zingen vanavond in het Belgische programma Liefde voor Muziek een nummer van Metejoor. De K3’tjes hebben het nummer aangepast en Julia zingt over de roddels die lange tijd rondgingen over haar en de zanger. ,,De ex van Metejoor schijnt woest te zijn over dit stukje.”

K3 covert vanavond het nummer Kijk Ons Nou van Metejoor en Snelle en hebben er een geheel eigen draai aan gegeven. ,,Het is zogezegd fictief gedaan met mijn vriendin en dus trekken we samen de kroeg in”, legt Metejoor over het nummer uit.

Breuk

Pijnlijk is dat een aantal maanden na de opnames van het programma de relatie van hem en Britt, met wie hij vijf jaar een relatie had, daadwerkelijk is gestrand. Begin deze maand liet Metejoor op Instagram weten dat hij en Britt een punt achter de relatie hebben gezet. Een reden voor de breuk werd niet gegeven, maar afgelopen najaar gingen er wel geruchten dat Metejoor een affaire zou hebben gehad met K3’tje Julia.

Affaire

Hoewel de geruchten over de affaire eerder werden ontkend, besluit Julia in Liefde voor Muziek nogmaals te reageren op de verhalen. K3 heeft de tekst van Kijk Ons Nou veranderd en zingen: ,,Hé vriendin, ik bel je op, eens even checken, is het waar?”, waarna Julia zingt: ,,Hou toch op, hij was de moeite niet waard.”

‘Ex-vriendin is woest’

Later in het nummer gaat Julia er verder op in. ,,Snelle is niet altijd beter, en Metejoor niet altijd heter”, zingt ze terwijl ze naar Metejoor wijst. ,,De ex van Metejoor schijnt woest te zijn over dit stukje”, meldt Juicechannel op Instagram.

Tags

JUICEK3METEJOOR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck