‘K3-Marthe grote afwezige op huwelijksfeest Hanne’

Marthe had geen zin in feestje van collega
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

K3’tje Hanne heeft afgelopen zaterdag haar huwelijksfeest gegeven, maar de grote afwezige op het feest was Marthe. En dat terwijl ex-K3’tje Klaasje wél aanwezig was…

Hanne en haar man Jorn trouwden op 29 augustus 2020, maar vanwege de coronapandemie kon het huwelijk niet groots gevierd worden. Daarom heeft het stel afgelopen zaterdag, bijna vier jaar later, een huwelijksfeest gegeven. Maar volgens Juicechannel was er een grote afwezige op het feest.

Marthe afwezig

,,Marthe was niet aanwezig op het feest”, meldt het juicekanaal op Instagram. ,,Toevallig had zij dit weekend ook dansvoorstellingen met de dansschool van Sinerjey, dus een goed excuus om niet te hoeven komen. Julia was er vanzelfsprekend wel bij en ook ex-collega Klaasje was van de partij.”

Tommy, de ex-choreograaf van K3, was ook aanwezig op het feest. ,,Marthe heeft natuurlijk ruzie met hem, maar Hanne en Julia niet. Hij is een van de redenen waarom er nu spanning is tussen de meiden.”

Stoppen?

Marthe is de afgelopen tijd vaker afwezig. Zo was ze eerder deze maand niet aanwezig bij de K3-show De Drie Biggetjes. De fans in de zaal zouden van niets hebben geweten. ,,De eerste show is om 13:00 uur begonnen. Studio 100 heeft van te voren geen statement gedeeld over dat Marthe er niet bij is. Dus de mensen in de zaal stonden voor een verrassing”, meldde Juicechannel destijds. ,,Voor Studio 100 is het maar te hopen dat de vrede tussen de meiden weer snel terugkomt, want volgend jaar hebben Marthe en Hanne hun contractbespreking. Als het zo doorgaat is er een grote kans dat Marthe er geen zin meer in heeft en besluit om te stoppen.”

Tags

K3

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck