K3-Marthe woest op media: ‘Dit moest geheim blijven’

K3 Marthe is BOOS
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Marthe de Pillecyn, bekend van K3, is begin deze maand in het geheim getrouwd met haar vriend Sinerjey Meyfroodt. Het nieuws kwam echter razendsnel in de media terecht, iets waar Marthe woest over is. ,,We wilden het geheimhouden.”

Hoewel Marthe in Nederland en België een bekend persoon is, wil ze sommige zaken in haar leven privé houden. Zo ook haar bruiloft. Al lange tijd gingen de geruchten dat Marthe en Sinerjey verloofd waren, maar wanneer ze ernaar gevraagd werd hield het K3’tje haar lippen stijf op elkaar. Toch heeft er iemand zijn mond voorbij gepraat.

Wie lekte het nieuws naar de pers?

Begin deze maand beleefde Marthe de mooiste dag van haar leven: ze trouwde haar grote liefde. Maar een dag later werd de bruiloft breed uitgemeten in de pers. Marthe is dolgelukkig, maar ook enorm teleurgesteld dat iemand het grote nieuws heeft uitgelekt.

,,We wilden onze verloving en trouw geheimhouden om langer met ons tweetjes genieten”, vertelt ze in Het Laatste Nieuws. ,,We hebben zeer bewust gekozen om het geheim te houden. Ik vind zoiets heel privé. Net als het huwelijk op zich.”

‘Dat vind ik heel erg’

Het koppel heeft er dan ook alles aan gedaan om de bruiloft voor iedereen geheim te houden. Hoewel het een intieme bijeenkomst was met maar vijftig gasten, wilden Marthe en Sinerjey geen risico nemen en namen voorzorgsmaatregelen. Zo moesten alle gasten hun mobiele telefoon inleveren. ,,We wilden alles voor ons en onze familie houden. Je wil die dag bezig zijn met elkaar. Niet met pers en foto’s.”

Het maakt Marthe dan ook enorm kwaad dat het nieuws over haar speciale dag alsnog werd uitgelekt. ,,Dat vind ik heel erg. Ik heb niet eens de tijd gehad om het nieuws zelf aan mensen te kunnen vertellen en dat vind ik echt heel erg jammer”, aldus Marthe.

Tags

BRUILOFTGEHEIMHUWELIJKK3MARTHEMARTHE DE PILLECYN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck