Kaia Gerber maakt debuut coutureweek Parijs

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

PARIJS – Met het lopen van de haute-coutureshow van Chanel tijdens de modeweek in Parijs, is een droom in vervulling gegaan voor Kaia Gerber, de dochter van jaren 90-supermodel Cindy Crawford. De 16-jarige Kaia maakte haar ‘couture’-debuut bij het Franse merk, waar Karl Lagerfeld hoofdontwerper is. Met diezelfde Lagerfeld gaat Gerber een ready-to-wear collectie met accessoires maken. Via Instagram liet ze weten dankbaar te zijn. “Dank je wel, Karl.”

Kaia is niet alleen in Parijs; ook moeder Cindy en broer Presley bevinden zich in de lichtstad. Presley liep mee in de mannenshow van modelabel Balmain, waarvan de trotse moeder een filmpje op haar Instagram plaatste.

De dochter van Cindy en haar man Rande Gerber beleefde eerder deze maand al een hoogtepunt in haar: de Franse editie van modemagazine Vogue plaatste haar voor het eerst op de cover. Kaia heeft inmiddels ook een aantal lucratieve deals op haar naam staan. Zo is ze onder meer het gezicht van Omega en is de dochter van Cindy te zien in campagnes van Calvin Klein en Marc Jacobs.

 

BuzzE

 

 

Tags

PARIJS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck