Kaj van der Ree neemt advocaat na beschuldigingen wangedrag

Door: DitjesDatjes
17-01-2020

YouTuber Kaj van der Ree heeft een advocaat ingeschakeld nadat hij vrijdag op social media was beschuldigd van seksueel overschrijdend gedrag. “Kaj heeft een advocaat in de arm genomen. We volgen de juridische route en wachten dit af”, heeft zijn management laten weten aan RTL Boulevard.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Op social media zeiden meerdere dames op minderjarige leeftijd seksueel getinte berichten van de vlogger te hebben ontvangen. Ook zou de 28-jarige Kaj naaktfoto’s hebben gestuurd en om naaktfoto’s hebben gevraagd.

De YouTuber lag donderdag ook al onder vuur omdat hij maanden geleden in een interview zich hardop afvroeg of Nikkie Tutorials transgender is. Toen zij eerder deze week uit de kast kwam als transgender, dook het gesprek weer op en kreeg Kaj op social media de volle laag voor het ‘outen’ van Nikkie.

Kaj bood op Instagram zijn excuses aan. “Ik vind het prachtig dat we in een land leven waar iedereen zichzelf kan en mag zijn. Naar mijn mening is dit een gigantisch misverstand want alle mensen die mij langer kennen dan vandaag weten dat ik iedereen liefheb, en respect heb voor alles en iedereen.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD