Kalverliefde Erica Meiland met detective gestrand

Erica Meiland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Heel toevallig wordt bekend dat in de allerlaatste aflevering van Chateau Meiland dat de kalverliefde tussen Erica Meiland en detective Sander van Betten is gestrand.

Dat is allemaal wel heel toevallig!

Maandag komt dit alles op tv, maar is deze zaterdag voortijdig uitgelekt. De liefde ontluikte in dit tv-seizoen, netzoals de verkoop van het huis in Hengelo Gelderland. Maar de liefde is heel toevallig nu voorbij.

Privé-detective

Erica was opeens verliefd op de privé-detective uit Zwolle die met zijn 60 jaar drie jaar ouder is dan Erica. Van Betten werkte prima mee aan de geheimzinnigheid en later ook aan de publiciteit, dat de best bekeken real life soap ten goede komt.

Want ook de privé-detective kreek volop aandacht in de media. Dat is als benzine voor een motor.

Nieuwsgierig

Martien Meiland was aanvankelijk heel nieuwsgierig met wie Erica ging afspreken, alhoewel steeds werd ontkend dat er sprake was van jaloezie. Erica wilde niet te snel van stapel lopen met haar nieuwe vriend. Nu blijkt dat er niet meer inzit dan een ‘goede vriendschap’: het werkte kennelijk niet tussen de twee.

Bovendien is de band tussen Erica en Martien hecht. En ze worden binnenkort opa en oma. Of de ontstane relatie tussen Erica en Sander is gescript

Tags

CHATEAU MEILANDERICA MEILANDMARTIEN MEILANDSANDER VAN BETTEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck