Kamerling-eerbetoon bezorgt Kris Kross Amsterdam volgende hit

Door: DitjesDatjes
31-07-2020

Kris Kross Amsterdam heeft opnieuw een hit in handen. Het Nederlandse dj-trio komt met hun nieuwe Mij niet eens gezien op nummer 4 binnen in de Single Top 100. Yuki, Sander en Jordy noteren daarmee hun zesde top 5-hit.

Mij niet eens gezien is een bewerking van de klassieker Toen ik je zag, die dankzij Antonie Kamerling en de film All Stars een grote hit werd in 1997. Het dj-trio sloeg ervoor de handen ineen met Lil Kleine en Yade Lauren. Zij scoren respectievelijk hun twintigste en tweede top 5-hit.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De remake is een eerbetoon aan Antonie, die op 6 oktober precies tien jaar geleden overleed. Het nummer werd destijds opnieuw een nummer 1-hit, nadat het in 1997 al vijf weken op de eerste plaats had gestaan. Mij niet eens gezien maakt wel een betere start dan Toen ik je zag. Dat nummer kwam 23 jaar geleden op 87 binnen. Het duurde vervolgens nog vijf weken voordat de single in de top 5 belandde.

In de Single Top 100 van deze week staat Boef, inmiddels voor de vierde achtereenvolgende week, op nummer 1 met Tout Est Bon. Het verschil met de achtervolgers wordt wel met de week kleiner. Savage Love van Jawsh 685 en Jason Derulo is nu de belangrijkste uitdager op plaats twee. Bilal Wahib staat op de derde plaats met Tigers.

Single Top 10 week 31

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Single Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

1. (1) Boef feat. Numidia – Tout Est Bon

2. (3) Jawsh 685 & Jason Derulo – Savage Love (Laxed – Siren Beat)

3. (2) Bilal Wahib – Tigers

4. (-) Kris Kross Amsterdam, Lil Kleine & Yade Lauren – Mij niet eens gezien

5. (5) DaBaby feat. Roddy Ricch – Rockstar

6. (4) Conkarah feat. Shaggy – Banana

7. (6) Harry Styles – Watermelon Sugar

8. (9) Dopebwoy & Jonna Fraser – Vakantie

9. (8) Black Eyed Peas, Ozuna & J. Rey Soul – Mamacita

10. (11) Topic feat. A7S – Breaking Me

 

BuzzE

 

 

Meer DenD