Kan huwelijk David en Victoria geldcrisis overleven?

Beckhams
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het gaat niet goed met de modeketen van Victoria Beckham. De voormalig Spice Girl startte tien jaar geleden haar imperium Victoria Beckham Limited Rose, maar een succes werd het niet. Nog nooit draaide het bedrijf een winstgevend jaar, en nu lijkt de bodem van de zak geld in zicht te zijn.

Designer bloempotten

Het zal even wennen zijn voor de vrouw van David Beckham, maar binnenkort zal ze misschien zelf achter het stuur moeten kruipen. Daily Mail schrijft namelijk dat Victoria geadviseerd is om geen gebruik meer te maken van een privé-chauffeur. Ook is haar verteld dat het beter is als ze zichzelf geen salaris meer geeft, om geld te besparen en tevens koopt ze niet langer meer dure planten en designer bloempotten, waar ze klaarblijkelijk nogal dol op is.

De cijfers liegen er niet om: afgelopen jaar verloor Victoria Beckham Limited Rose 12.5 miljoen pond. Zelfs in de uitverkoop vliegt de kleding nog niet de winkel uit. Ondanks dat enorme verlies beloonde Victoria zich naar verluidt wel met 7 miljoen pond. In de afgelopen tien jaar heeft het bedrijf 34.7 miljoen pond verloren!

‘Buitenechtelijk kind met lerares’

De vraag is of het huwelijk van David en Victoria alle geldzorgen zal overleven. In 2018 en ook dit jaar zijn er veel geruchten geweest over een huwelijkscrisis. Er werd gezegd dat David vreemd was gegaan, en nog veel met de lerares van dochter Harper. Daar bleef het niet bij: er werd beweerd dat hij zelfs een kind met de juf heeft. Uiteraard is het koppel nooit ingegaan op de geruchten.

Tags

DAVID BECKHAMFAILLIETGERUCHTENHUWELIJKVICTORIA BECKHAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck