Kan Johnny Kraaijkamp GTST redden?

Johnny Kraaijkamp
Door: DitjesenDatjes
12-12-2019

De kijkcijfers van Goede Tijden, Slechte Tijden zijn al maanden aan het kelderen. De soap zou te kinderachtig zijn en de verhaallijnen te ongeloofwaardig. RTL besluit het roer flink om te gooien. Eerst werden twee acteurs ontslagen en nu komt er een oude bekende weer terug.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Cas

Johnny Kraaijkamp krijgt de rol van Henk Visser, de schoonvader van Julian Verduyn. Want ook Julian keert na twintig jaar terug. Cas Jansen gaat hem, net zoals al die jaren geleden, weer spelen. Hij komt niet alleen terug naar Meerdijk, want hij neemt zijn vrouw Saskia (Tamara Brinkman), drie kinderen en een hond mee.

Ontslagen

,,De verhalen zijn misschien wel te complex geworden, de cast hier en daar te jong en de uitstraling te luxe. Ze hoeven niet per se uit eten te gaan bij café de Rozenboom met een glas witte wijn”, gaf Peter van der Vorst toe na groeiende kritiek. ,,Je kunt ook gewoon een broodje met pindakaas eten aan de keukentafel. Dat is misschien wel de beste manier om het samen te vatten. Het mag allemaal weer wat gewoner en herkenbaarder zijn.” Helaas ging dat veranderen niet zonder slag of stoot, want ook moesten er acteurs ontslagen worden. Het gaat om de jonge acteurs Britt Scholte en Floris Bosma. Waarom zij weg moeten is niet bekend gemaakt, maar het zou ieder geval niets te maken hebben met hun acteerkwaliteiten.

Meer DenD