Kandidaat Married at first Sight gespot op Tinder

Door: DitjesenDatjes
27-05-2019

Cupido schiet niet iedere keer raak in Married at First Sight. Zo was gisteravond te zien dat Monique en Ronald toch echt uit elkaar zijn. Dit keer lag het echter niet aan Monique, maar aan haar kersverse echtgenoot, want haar afwijzing had hem zo erg gekwetst dat hij haar geen tweede kans gunde. Nu wordt echter bekend dat nóg een stel het huwelijk geen succes vinden.

Te snel

Een oplettende Twitteraar, die blijkbaar ook op Tinder zit, heeft namelijk een van de vrouwelijke kandidaten gespot op de datingapp. ,,Nou, Mirjam en Pascal wordt niks. Zag Mirjam staan op Tinder”, schrijft de man op Twitter.

Als dat echt waar is, zullen ze beiden weer single zijn. Vooral Pascal verlangde al een tijd naar een relatie. Zijn grootste valkuil is om te snel te gaan, werd meerdere malen duidelijk in de aflevering die gisteravond werd uitgezonden. Terwijl hij al stapelverliefd was op Mirjam, voelde zij zich wel gemakkelijk bij hem maar meer nog even niet. Zo vond Pascal het ontzettend romantisch om samen vanuit een paardenkoets Wenen te zien, terwijl Mirjam het vooral leuk vond dat ze zo de stad goed kon bekijken.

Scheurtjes

De drie andere stellen zijn nog gelukkig met elkaar, maar ook daar beginnen scheurtjes te ontstaan. Zo heeft Maxime na de huwelijksreis twijfels gekregen of haar echtgenoot Nick wel de ware is. Joost en Milly lachen heel wat met elkaar af, maar in een aantal dingen verschillen ze wel erg veel.
Tot slot is er het koppel dat bestaat uit Peter en Paul. Zij zijn alleen nog maar op huwelijksreis geweest en hebben nog geen idee of het na de vakantie nog steeds zo gezellig zal zijn.

Meer DenD