Kandidaat woest om weigering nieuw SBS-programma: ‘Alleen maar rokers en verslaafden’

Iris is boos|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

In het nieuwe SBS-programma ‘Een jaar van je leven’ sluiten veertig deelnemers zichzelf gedurende een jaar af van de buitenwereld. De laatste die overblijft kan maar liefst één miljoen euro winnen. Genoeg reden voor kandidaat Iris om zich aan te melden.

Grote teleurstelling

Iris Schoutsen, bekend van de programma’s ‘Slechtste Chauffeur van Nederland’ en ‘Lang Leve de Liefde’, wilde niets liever dan meedoen aan ‘Een jaar van je leven’.

Iris, die zichzelf ook wel IrisQueen noemt, doet er alles aan om op televisie te komen. Aanmelden voor het programma ‘Een jaar van je leven’ zag ze dan ook als een grote kans. Al snel werd ze uitgenodigd voor een selectiedag.

Woest

Na de generale repetitie die vorige week plaatsvond, dacht Iris verzekerd te zijn van een plekje in het programma. Maar tot haar grote teleurstelling kreeg ze op het allerlaatste moment een berichtje dat ze niet meer mee mag doen. Iris is woest en heeft de productie een berichtje teruggestuurd.

,,Ik vind het een beetje jammer”, begint ze haar bericht. ,,Jullie kiezen weer voor de ADHD schreeuwende mensen waarvan je denkt kijkcijfers te krijgen. De kijkcijfers liggen bij mij. Ik zal zorgen voor de echte entertainment zonder zo hysterisch te zijn.”

‘De andere kandidaten zijn rokers en verslaafden’

Volgens Iris zijn de kandidaten die gekozen zijn helemaal niet geschikt voor het programma. ,,Anderen zijn rokers en verslaafden, die houden het niet eens vol”, schrijft ze. ,,En niet iedereen kan het zomaar regelen met werk, en ik kon dat wel.”

De eerste aflevering van ‘Een jaar van je leven’ wordt op maandag 5 september uitgezonden op SBS6.

Tags

EEN JAAR VAN JE LEVENSBS6

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie