Kandidaten en kijkers teleurgesteld na elimineren kandidaat HHB

Door: DitjesenDatjes
21-01-2019

Cas moest na een moeilijk besluit van de jury Heel Holland Bakt verlaten. Niet alleen Cas was in tranen, want ook zijn medekandidaten en veel kijkers waren verdrietig. Cas was dé publiekslieveling van dit seizoen. Hij maakte grapjes met André van Duin, en hielp zijn medekandidaten graag.

Te simpel

Zijn ‘sticky toffeetaart’ was niet fantastisch, en hoewel zijn koekjes er redelijk goed uitzagen, vond de jury zijn ‘spektakelstuk’ te simpel. De vrolijke circustent was prachtig versierd. Hij had zelfs clowntjes en een zeehond van fondant gemaakt. De binnenkant van de taart vond de jury echter teleurstellend. Te simpel, was hun oordeel.

De arme Cas barstte in tranen uit toen de jury verkondigde dat hij de baktent moest verlaten. Twitteraars waren bijna net zo verdrietig als de bakker zelf, want zij genoten enorm van Cas.

Vochtige ogen

Hij plaatste zelf een bericht op zijn Instagrampagina, waar de tekst ‘Met opgeheven hoofd verlaat ik vanavond de Heel Holland Bakt-tent. Natuurlijk wel met een paar vochtige ogen.’ De opmerkingen onder de foto zijn hartverwarmend. Zijn volgers schrijven hoe erg ze genoten hebben van Cas, en dat hij voor hun wel gewonnen heeft.

Maroeska

Zoals gebruikelijk werd er flink veel geklaagd over Maroeska. Eerder waren kijkers boos omdat Maroeska duidelijk de beste bakker was, maar gisteren was haar week niet. Ze zat behoorlijk in de stress, en was aan het kliederen met chocolade. Toch zijn ook nu veel Twitteraars over de kunstenares aan het klagen, want dat Cas naar huis moest is volgens velen écht niet eerlijk. Maroeska was volgens hen veel slechter!

 

Meer DenD