KANE maakt nummer voor Save The Children en kinderen in Gaza

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

KANE heeft een nieuw nummer gemaakt om aandacht te vragen voor het leed van kinderen in Gaza. Alle opbrengsten van het nummer War Ends Today gaan naar Save The Children, om de hulporganisatie te ondersteunen in hun werk in Gaza.

“Zwijgend langs de zijlijn staan is simpelweg geen optie. We zijn artiesten, muzikanten, songwriters en bovenal vaders”, zegt Dinand Woesthoff in een verklaring. “We kunnen niet anders dan ons hart volgen in voor- en tegenspoed en dat vertalen in muziek.” Voor Dennis van Leeuwen voelt het noodzakelijk om meer aandacht te vragen voor dit onderwerp met een song. “Het staat boven alles dat ieder kind recht heeft op een veilig leven zonder geweld en oorlog”.

Directeur Pim Kraan van Save The Children is blij met het initiatief. “Het is een hartenkreet van Dinand en Dennis en een smeekbede dat deze vreselijke oorlog ophoudt en dat kinderen te allen tijde beschermd dienen te worden”, aldus Kraan. “KANE steekt hiermee ook ons hulpverleners een hart onder de riem.”

KANE ging in 2014 uit elkaar, maar eerder dit jaar kwam de groep weer samen. In september brachten ze voor het eerst in jaren een nieuwe single uit, getiteld What Are You Waiting For?

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck