Elfde keer kanker gevonden bij Bibian Mentel

|Mentel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Slecht nieuws voor Bibian Mentel. Bij de paralympische kampioene zijn meerdere tumoren gevonden. Het is de elfde keer dat de ziekte bij de 46-jarige topsporter is geconstateerd.

Dat vertelt ze aan Arie Boomsma in RTL Boulevard. “Het voelt alsof mijn kaartenhuis van binnen instort”, zegt Bibian. Ze kreeg van haar arts het advies om toch met haar zoon en man op vakantie te gaan. “Het is misschien wel de laatste zomer in goede gezondheid.”

Bij Bibian is al tien keer eerder kanker geconstateerd en al die keren is ze positief en strijdlustig gebleven. Ook nu laat Bibian zich niet kisten. Zij doet mee aan Dancing with the Stars en denkt er niet aan om te stoppen met haar deelname.

Schema

Volgens haar man is het trainingsschema handig ingepland: ,,In de ochtend gaat ze oefenen, ’s middags is de bestraling en de rest van de middag is ze kotsmisselijk. Daarna een rustdag en dan weer.”

Bibian: ,,Ik kan me heel erg optrekken aan dansen en leuke dingen doen. We hebben niet voor niets carpe diem op onze polsen laten tatoeëren. Pluk de dag”

 

 

 

Tags

BEHANDELINGBIBIAN MENTELKANKERZIEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck