‘Kantje boord’ voor Marc van der Linden

Marc van der Linden
Door: Lola van Leeuwen
08-08-2020

Twee weken geleden werd Marc van der Linden opgenomen in het ziekenhuis. De royaltydeskundige laat weer van zich horen en onthuld waaraan hij bijna overleed…

‘Bijna kantje boord’

”Het was geen corona en ook geen buikwand correctie” laat Marc direct aan RTL Boulevard weten. Dit waren volgens hem de meest gestelde vragen. Wel laat van der Linden weten “héél erg ziek” te zijn geweest.

”Ik heb een nierziekte en die ging mis. En daarvoor heb ik in het ziekenhuis gelegen en voor de rest ga ik het lekker privé houden” vertelt de 50-jarige openhartig.

‘Heel erg geschrokken’

Het was erg spannend voor Marc en zijn familie: ”Ik ben wel heel erg geschrokken want het is echt bijna kantje boord geweest” laat hij weten. ”Mijn familie is ook geschrokken, maar sinds ik weer thuis ben, herstel ik heel snel. Het gaat nu hartstikke goed met me.”

“Ik heb ontzettend veel reacties gehad” vertelt de royaltykenner en bedankt iedereen in een berichtje via zijn social media.

Meer DenD